trappen en trapleuningen in inox, staal en aluminium !

Trappen op maat vooral werkzaam te Antwerpen en regio Mechelen

Als specialist in trappen mag u van Acron echt alles verwachten.
Van rechte trappen, moderne z-trappen, draaitrappen, metalen trappen, glazen trappen wij maken alle soorten binnen- en buitentrappen voor u op maat.

Omdat wij trap en draagconstructie in onze eigen professionele werkplaats maken, is alles wat wij doen maatwerk. Hierdoor komen wij optimaal tegemoet aan uw specifieke wensen en omstandigheden.


Trapleuning of balustrade in gewenste vorm, stijl en materiaal

Ook de trapleuningen of balustrades voeren wij uit in een door u gewenste vorm of stijl. Wellicht wilt u met een bepaalde vorm een artistiek of klassiek tintje geven aan uw trap, of kiest u juist voor een moderne of industriële uitstraling. Wij maken alles in de door u gewenste stijl en in het door u gekozen materiaal: inox, staal of aluminium. Voor de leuningen geldt dat deze in alle RAL-kleuren kunnen worden afgewerkt. Voor een extra duurzaam resultaat behandelen wij onze stalen leuningen met een slijtvaste poedercoating.

Ook de treden kunnen in verschillende materialen worden afgewerkt. Kiest u voor treden uit eik, beuk, wengé, glas, metaal of perfo, bij Acron is alles mogelijk.

Gratis en vrijblijvend advies

Heeft u specifieke wensen of bent u op zoek naar de beste oplossing voor een brandtrap, Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.